Ik ben Simone Verbeten-van Hoof, getrouwd met mijn grote liefde waarmee ik samen vier geweldige kinderen heb.

Bij de vier heel verschillende geboortes van mijn kinderen, heb ik kunnen ervaren dat in jezelf en je kindje geloven het belangrijkste is van heel het proces.

Nooit bij stil gestaan, maar tijdens  gesprekken met andere zwangere vriendinnen blijkt  dat dit duidelijk bij de meesten niet zo vanzelfsprekend is.

Waarom dan?

Waarom kunnen de meesten daarna geen echt mooie verhalen vertellen?

Wat kan daar aan gedaan worden?

Waar zit het probleem?

Zelf zwanger van onze vierde en stiekem ook benieuwd hoe deze geboorte zal verlopen. Opkijkend naar de vervelende rug ‘weeën’ of mooier gezegd rug golvingen waar ik al eerder mee geconfronteerd was kwam ik al zoekend bij HypnoBirthing uit.
Wat is dat, is dat wel iets voor mij/mijn man?

Na een intensieve speurtocht, bleek dat er bij ons in de buurt geen mogelijkheid was tot deelname aan een training

Maar de gedachte aan HypnoBirthing heb ik niet los kunnen laten. Overtuigd ondertussen van de ‘techniek’ besloot ik, als het dan zoveel mensen echt helpt en ik moet er toch ‘ver’ voor rijden dan ga ik gewoon de docenten opleiding volgen. Heb  dit dus gedaan en ben nog enthousiaster geworden.

Met de kennis, opgedane ervaringen en overleg met de lokale verloskundige heb ik ook een eendagscursus 'Goed Bevallen' gemaakt. Zelf ben ik altijd druk in de weer en begrijp ik, als geen ander, hoe kostbaar je tijd is.

wie ben ik foto