Online groepscoaching: 'Voorbereid Bevallen'een bevalplan waar je wat aan hebt.

Kun je voorbereidt bevallen? Ja dat kan, je kent het wel je moet een bevalplan maken. Je krijgt er 1 mee van de verloskundige of je googled er 1. En eigenlijk kom je niet veel verder als de plaats dat je wilt bevallen. Je gevoel zegt, het is toch onzin want je weet niet wat en hoe het gaat gebeuren..... Dat het situatie afhankelijk is, dat is zeker zo. Alleen in die situaties moet je zelf keuzes gaan maken. En wat scheelt het als je die keuzes vooraf hebt bekeken en bewust hebt gemaakt. Je hebt dus zelf de touwtjes in handen terwijl je niet afgeleid wordt van de bevalling.

De prijs bedraag €100,00.

Online groepscoaching en werkboekje : 'Kraamtijd zoals jij het wilt.' 

Kraamtijd... als je er van te vore over nadenkt kun je echt ongestoord genieten.
Ik ga met je aan de slag. We gaan een document maken die je kan gebruiken als handleiding voor de kraamtijd die je wens. Je wensen rond bezoek, voeding.... alles gaan we bespreken, dus geen onverwachte problemen maar duidelijkheid vooraf.

De prijs bedraag €75,00.

ONLINE CURSUS 'Jouw Bevalling'

Nu vanuit je eigen een goede complete cursus met interactie volgen!
Je leert alles wat je moet leren over de bevalling! Je gaat het proces begrijpen en kan echt meegaan met je lichaam!
Informatief en zeker ook praktisch!

 • Je komt samen in een groepje van maximum 6 zwangeren
 • we hebben 2 x 2,5 uur online les
 • ik ben er voor je indien gewenst tot aan de bevalling
 • online lesmateriaal met prakfiche tips, uitgebreide informatie en video's

Geef aan welke doordeweekse ochtend of middag je goed uitkomt om de cursus te volgen en ik probeer dan spoedig een groepje
te maken.

De prijs bedraag €125,00.

GOED BEVALLEN --> ééndaagse cursus

Wil jij en je partner, je goed voorbereiden op de bevalling?
Weinig tijd, op zoek naar een cursus vol met waardevolle informatie en goede handvaten
Dan is de ééndaagse cursus ’ goed bevallen’ iets voor jullie.Uiteraard ben je ook zonder partner welkom, een goede vriend, vriendin of een ouder kan ook als je maatje mee.

Na het volgen van de cursus kunnen jullie zelf bewuste keuzes maken voor de bevalling.
Je weet wat er gaat gebeuren en kan  erop inspelen.Dus naast dat het heel informatief is, is het ook nog heel praktisch!

Wat kun je verwachten in de cursus:

 • Hoe je met vertrouwen in je lichaam, in jezelf kan  bevallen
 • Hoe je de cirkel van pijn angst en spanning kan doorbreken
 • Hoe je kan ontspannen
 • Welke ademhalingstechnieken efficiënt werken
 • Wat je als partner kan doen
 • Uiteraard wat er in je lichaam gebeurt tijdens een bevalling
 • Praktische waardevolle tips
 • ...
  De prijs per koppel bedraagt €150,00 (dit is incl. lunch)

HypnoBirthing: Voor iedere zwangere en hun partner die, vol zelfvertrouwen en positieve energie de geboorte van hun kindje willen beleven.

Ook al komt het vaak voor dat de partners sceptisch zijn om mee te gaan, zelfs opzien tegen de gedachten een ‘puf-cursus te volgen’ wil ik graag laten inzien dat HypnoBirthing anders is. Ze leren dat ze een belangrijke rol invullen tijdens de geboorte. Ze moeten niet langer machteloos toekijken. Ze geven een positieve invloed en dit heeft een versterkende werking op hun relatie en de band met hun baby. De geboorte wordt samen beleeft.

De cursus kun je het best beginnen te volgen rond de 20 weken zwangerschap. Ook als je er later aan begint kun je er nog heel veel aan hebben. Tot aan de 32ste week kun je starten met de groepscursus. Met een privé cursus kun je ook later starten aangezien we dan samen de data kunnen inplannen.

Wanneer je vroeg start heb je meer tijd om met vertrouwen naar de geboorte toe te leven. Ook kun je de ontspanning al toepassen tijdens de zwangerschap. Je hebt langer de tijd en oefent dus meer met de ontspanningsoefeningen waardoor je makkelijker tot een diepere ontspanning kunt komen tijdens de geboorte van jullie baby.

Het is een cursus die je je eigen maakt, je hoeft echt niet bang te zijn iets te vergeten of fout te doen. Wil je de informatie toch nog eens bekijken kan dit altijd in je boek of cursus materiaal.

HypnoBirthing is overal toepasbaar of je nu thuis, in een geboortecentrum of in het ziekenhuis gaat bevallen. Het ondersteunt je, zelfs als het anders loopt als je zelf verwacht had.
Ook bij een onverwachte keizersnede heb je al verder gedacht en kun je ook makkelijker met deze situatie om.

web-15

web-28

web-24