Bevalbad huren

In een bevalbad kun je je ontspannen tijdens de bevalling door het heerlijke warme water om je heen. Maar het heeft nog meer voordelen: Je voelt je lichter en kan hierdoor makkelijke van houding veranderen, als je je oren onder water houdt dan kun je je afsluiten van de wereld en endorfine (het natuurlijk pijnbestrijdingshormoon) wordt rijkelijker aangemaakt.

Hierdoor verloopt het ontsluiten vaak spoediger en het is risico op uitscheuren wordt verkleint. Naar wens kan je partner bij je komen zitten. Hierdoor kun je de geboorte samen ervaren en kan eventueel je partner makkelijk jullie kindje ontvangen.

Je kunt je ook voorstellen dat het een aangename overgang is voor jullie kindje. Deze komt van de warme veilige omgeving van de baarmoeder eerst via het warme water naar de buitenwereld. Jullie kunnen jullie kindje rustig laten bijkomen onderwater. Daarna lekker tegen mama’s of papa’s borst aan met het lichaampje nog gedeeltelijk onder water. Een heerlijke rustige overgang voor jullie kindje en lekker genieten van het huid op huid contact.

Huur bevalbad:

Bij mij kun je een Regular (groot) opblaasbaar bad huren, dit bas heeft een capaciteit van 615 liter. Je huurt een bad vanaf drie weken voor de geboorte.

Bij het bad worden de volgende benodigdheden geleverd:

  • 10 meter aanvoerslang om het bad te vullen
  • 10 meter afvoerslang voor het bad weer leeg te laten lopen
  • Een set kraan koppelingen
  • Een electrische dompelpomp om het water uit het bad te pompen
  • Een electrische luchtpomp
  • Een afdekhoes voor het bad op temperatuur te houden
  • Een persoonlijke hygienische hoes voor de bevalling

Je huurt het bevalbad voor €180,00 als je cursist bij me bent krijg je € 30,00 korting en huur je hem dus voor € 150,00