Bellypaint als hobby

Bellypaint

Een bellypaint is een buikschildering op je zwangere buik. De bellypaint kan allerlei vormen en maten aannemen: het kan een zelf bedachte buikschildering zijn, een collage met bloemen, de naam van je kindje, het geboortekaartje, een detail uit de babykamer, etc. Het is de bedoeling om lekker te ontspannen en te genieten van dit bijzondere moment terwijl ik je mooie buik (in ong. 2 uur) beschilder. Vanaf 28 weken zwangerschap kan de baby spontaan op de aanraking van de penseel reageren, erg bijzonder en een leuke gewaarwording. Tussen de 30 en 36 weken is het de juiste periode om een bellypaint te zetten dit omdat de buik dan mooi rond is.

De professionele waterschmink die gebruikt wordt is vriendelijk voor de huid en gemakkelijk te verwijderen met water en zeep.

Wat kost een Bellypaint?

Bij de bepaling van de prijs is belangrijkste het detail niveau en de tijdsduur. De gemiddelde prijs van een buikschildering ligt rond de €55,-.
Als de buikschildering is aangebracht kan je ervoor kiezen dat ik mooie foto’s maak. Deze foto’s krijg je achteraf per e-mail toegestuurd en kan je vervolgens gebruiken voor op het geboortekaartje, voor in het plakboek, voor op de babykamer. Vul maar in.

Interesse in een bellypaint? Neem direct contact op